Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Του άνοιγε το σπίτι κάθε τρεις και λίγο!

Ούτε… πελάτη να τον είχε έναν κάτοικο της Σορωνής στη Ρόδο ο 29χρονος συγχωριανός του, που «μπούκαρε» κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι του και έκλεβε όσα χρήματα έβρισκε! Όμως, «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη», τρεις και τον… τσακώσανε!

Ο νεαρός διαρρήκτης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού, όταν εντοπίστηκε να έχει παραβιάσει την πόρτα της κατοικίας του συχωριανού του και να ψάχνει στο εσωτερικό! Πάνω του, βρέθηκε ένα κλειδί
που είχε χάσει παλιότερα ο ιδιοκτήτης κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε «επισκεφθεί» άλλες δύο φορές το σπίτι και είχε κλέψει την πρώτη 350 και την δεύτερη 140 ευρώ!

*** Πάλι στην Ρόδο, συνελήφθη ένας 46χρονος από την Κρεμαστή, που έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας την στιγμή που έσπαζε με πέτρα το τζάμι της βιτρίνας ενός ψητοπωλείου για να κλέψει.










Πηγή :http://www.protothema.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails