Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.‏ - ΕΓΓΡΑΦΑ

ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠIΚOIΝΟΝOYME ΜΑΖI ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛY ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣYΝOIΚΙΑ, TH ΣYΝOIΚΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ME ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ( ΑΠΟΦΑΣΗ ) ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ 19-03-2013 ΜΕ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. : 9348/Φ610 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η VODAFONE ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΥΣΧΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ < ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ > ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ.

< ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ >.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ
....ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ639-ΖΘ2... ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 24 Αρ. Πρωτ. 2756/13-03-2012 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.


( το γεγονός ότι έχουν παρέλθει τέσσερις μήνες από την υποβολή στην Διεύθυνση
Υπηρεσίας Δόμησης Βόλου της με Αρ. Πρωτ. 2756/13-03-2012 Μελέτης για την
τοποθέτηση των σχετικών με την κατασκευή κεραίας σταθμού στην ανωτέρω
αναφερόμενη θέση εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές
διατάξεις )

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE 1ον ΟΠΩΣ ΤO ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ 2ον ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΗΔΙΑ Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 2756/13-6-2012.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.
Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( ANΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ H ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ?

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΚΑΙ 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ.
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΑΠΟΦΑΣΗ
Χορήγηση στην Εταιρεία “VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική
Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών” Πιστοποιητικού Πληρότητας Φακέλου Αίτησης
Χορήγησης Άδειας Κατασκευής Κεραίας Σταθμού Ξηράς, σύμφωνα με το
άρθρο 30 του ν. 4070/2012, στη Θέση ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ (1105910)--------------------------------------------------------------------------------------------------


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ πεους ?????

Ανώνυμος είπε...

Xρειαζομαστε μια αδεια για οικο ανοχης μπορουν να μας εξυπηρετήσουν ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.............

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails