Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Smart Watch Facebook (Βίντεο)

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το έξυπνο ρολόι inPulse Smart Watch.
Ακόμη πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε και η εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι inPulse Smart Watch για να εισέλθετε στο Facebook Places με το πάτημα ενός πλήκτρου.
Το έξυπνο ρολόι inPulse Smart Watch χρησιμοποιεί Bluetooth για να επικοινωνήσει είτε με το BlackBerry είτε με το Android smartphone σας χρησιμοποιώντας τη 3G σύνδεση που διαθέτει για να εισέλθετε στο Facebook Places.

Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η πανέξυπνη αυτή εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS και τους χάρτες που διαθέτει το smartphone σας, βρίσκοντας κοντινές τοποθεσίες και τη στιγμή που θα επιλέξετε τη συγκεκριμένη τοποθεσία θα έχετε εισέλθει στο Facebook Places!

















Πηγή :http://www.secnews.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails