Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Greek Idol: "Είστε καραγκιόζηδες και μαϊμούδες" (Βίντεο)

Αντιμέτωπη με μία μάλλον… διχασμένη προσωπικότητα ήρθε η κριτική επιτροπή του Greek Idol χθες το βράδυ, ακούγοντας τα εξ’ αμάξης τόσο οι τρεις μαζί όσο και ο καθένας ξεχωριστά!
Ο υποψήφιος παίκτης που είχε έρθει στο σόου για να δοκιμαστεί έκανε «κακή αρχή» καθώς στο βίντεο που προηγείται της εμφάνισης του κάθε υποψηφίου, τα «έχωσε» σε κάθε κριτή προσωπικά! Τι είπε; Για τον Κώστα Καπετανίδη, «να πάει να βγάλει κανένα βίντεοκλιπ γιατί μέχρι εκεί είναι», για την Έλλη Κοκκίνου, «να μείνει στο σπίτι της» και για τον Πέτρο Κωστόπουλο, «να κοιτάξει το "βραδυνό" του που δεν πάει καλά και είναι χασούρης».

Λίγο μετά θα έμπαινε στο «μεγάλο δωμάτιο» για να κριθεί από την επιτροπή του Greek Idol. Φαίνεται ότι το διάστημα που μεσολάβησε τον έκανε να ξανασκεφθεί την κρίση του για την κριτική επιτροπή και πήρε από ένα τριαντάφυλλο στον καθένα τους για «συγχώρεση» και... εξιλέωση!

«Προς τι όλο αυτό;» τον ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Είπα κάποια πράγματα για εσάς και ήθελα να ζητήσω συγγνώμη» απάντησε ο υποψήφιος Greek Idol. «Τι είπες δηλαδή;» ρώτησε στη συνέχεια η Κοκκίνου. «Ε, να… Είπα εσείς να πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο, ο κ. Καπετανίδης να χορέψει στα βίντεοκλίπ του και ότι η εκπομπή του κ. Κωστόπουλου πάει χάλια» απάντησε εκ νέου με ένοχο ύφος ο νεαρός άνδρας.

Ενοχλημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν το λέει αυτό γνωρίζοντας κάτι ή αν απλά το «πέταξε». «Ρώτησα και έμαθα ότι σκίζει, έκανα λάθος» του απάντησε και ξεκίνησε να ερμηνεύει Νότη Σφακιανάκη… Όχι και πολύ πετυχημένα, είναι η αλήθεια!

«Έχεις καταλάβει ότι έχεις αλλάξει 5 τόνους;» ρώτησε στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου, για να επέμβει ο Πέτρος Κωστόπουλος και να τονίσει γελώντας: «Μα, καλά… Εκεί κόλλησες;». «Ε, ναι στο τεχνικό κομμάτι! Έχει αλλάξει 5 τόνους σε ένα τραγούδι! Και μετά μου λέει να πάω να πλύνω εγώ κανένα πιάτο!».

Το λόγο μετά πήρε ο Κώστας Καπετανίδης,ο οποίος εξομολογήθηκε ότι αν γνώριζε τι θα άκουγε θα έπαιρνε ωτοασπίδες!

Προφανώς, του υποψήφιου Greek Idol δεν του άρεσε η κριτική, ούτε και το γεγονός ότι απορρίφθηκε και με το που βγήκε από την αίθουσα άρχισε και πάλι τα… γαλλικά στους κριτές!

«Είστε νούμερα και ήρθα να πουλήσω την τρέλα μου μαζί σας γιατί σας βλέπαμε και γελάγαμε στην τηλεόραση. Τώρα που θα γίνει οντισιόν για καραγκιόζηδες να έρθετε να σας βγάλω πρώτους!» δήλωσε οργισμένος στην κάμερα και έκανε να φύγει. Το ξέσπασμα όμως συνεχίστηκε: «Είναι καραγκιόζηδες μέχρι αηδίας. Είναι μαϊμούδες και να πάνε σε κάνα τσίρκο να βγάλουν πιο πολλά λεφτά».

Νομίζετε ότι τελειώνει εκεί; Μέχρι που χάθηκε από τον ορίζοντα, το οργισμένο… Idol τα «έχωνε» στην κριτική επιτροπή! «Γεμίσαμε κριτικούς… Καραγκιόζηδες», «Έλεος πια με τους κυνικούς» και πολλά άλλα που μάλλον θα είναι τόσα που θα έβγαζαν μία εκπομπή από μόνα τους!


















Πηγή :http://www.madata.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails