Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Οι Γερμανοί απαιτούν από Τσίπρα και Βαρουφάκη να κάθονται προσοχή μπροστά στον Σόιμπλε…

ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ…

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ «ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΚΗΤΑ».

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΓΚΙ. ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΈΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΟΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΘΕΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΣ…
401

















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails