Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΣΗ! Και αστυνομικός μπλεγμένος στη δολοφονική επίθεση κατά του κομμωτή

Τρία άτομα κρατούνται από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της
απόπειρας δολοφονίας του γνωστού κομμωτή, Πάνου Καλλίτση!Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός κομμωτής, πριν μερικούς μήνες, βάρεσε συναγερμόσ την Ελληνική Αστυνομία η οποία μετά από διασταύρωση πληροφοριών και έρευνες που διεξήγαγε, κατέλληξε στο να συλλάβει τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 30χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ, έναν Ιρακινό και ένα ακόμη άτομο που μπαινόβγαινε στις φυλακές για απάτες και ληστείες.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση λέγοντας ότι ήταν τσιλιαδόρος και αποκαλύπτοντας ότι τον κομμωτή πυροβόλησε ο τρίτος της «παρέας», ο άνδρας που μπαινόβγαινε στις φυλακές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο είπε και ο Ιρακινός στην κατάθεσή του.



















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails