Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Κάντε το γύρο του κόσμου μέσα από τα χαρτονομίσματα [εικόνες]

Ξεδιπλώνετε τον χάρτη και βάζετε μία πινέζα στο μέρος όπου θα πραγματοποιήσετε
το επόμενο ταξίδι σας. Σε μία χώρα που ποτέ δεν έχετε επισκεφθεί ξανά. Πριν κλείσετε εισιτήρια κάνετε ένα μίνι «ταξίδι» στον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ για να δείτε τις ομορφιές και τα μνημεία που προσφέρει το μέρος όπου θα επισκεφθείτε. Μπορείτε να κάνετε το γύρο του κόσμου και να μάθετε πληροφορίες για τον προορισμό σας με τη βοήθεια ενός χαρτονομίσματος!

Πάνω στα χαρτονομίσματα βρίσκονται όμορφα αξιοθέατα απ' όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα mydestination.com μάλιστα, έψαξε και βρήκε τις τοποθεσίες που απεικονίζουν διάφορα χαρτονομίσματα από χώρες του κόσμου και τα συνδύασε με φωτογραφίες του ίδιου σημείου.



Αίγυπτος



Ευρώπη



Γουατεμάλα



ΗΠΑ



Κίνα



Ταϊλάνδη



Ζιμπάμπουε



























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails