Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Το βίντεο που έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες!

Θαυμασμό έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ώρες το βίντεο με
την MichelleDobyne και την χαρακτηριστική συνέντευξή της όταν το διαμέρισμά της έπιασε φωτιά!

Ποια είναι η MichelleDobyne; Δεν είναι γνωστή αλλά κατάφερε να γίνει μέσα σε λίγες μόνο ώρες καθώς το βίντεο στο οποίο αφηγείται το περιστατικό με την φωτιά στο διαμέρισμά της, έχει γίνει είδη viral και συζητιέται σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

Φυσικά και δεν ήταν το γεγονός που έκανε το βίντεο viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Η Michelle Dobyne είναι σταρ! Η περιγραφή που έδωσε στον δημοσιογράφο για την πυρκαγιά στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Tusla, στην Οκλαχόμα, την Κυριακή, θα μπορούσε απλά να είναι από οντισιόν. Θεατρικότητα, κινησιολογία, εκφράσεις, αλλαγές φωνών… και τι δεν είχε στο ρεπερτόριό της!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ίντερνετ πήρε φωτιά, με τη συνέντευξη να έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αρκεί να το δείτε και θα καταλάβετε γιατί!
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails