Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Σε αστυνομικό κλοιό για τον φόβο επεισοδίων η μεγάλη πορεία (ΦΩΤΟ)

Σε ήρεμο κλίμα μέχρι στιγμής και στη σκιά του
τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι, βρίσκεται
σε εξέλιξη η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, με την Αθήνα να θυμίζει φρούριο λόγω των αστυνομικών μέτρων.
Ισχυρή αστυνομική παρουσία βρίσκεται στο ευρύτερο κέντρο ενώ κλειστοί είναι οι δρόμοι που το περικλείουν. Πάντως, αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι οι αιματηρές επιθέσεις στη Γαλλία, ενδεχομένως κατευνάσουν τις όποιες διαθέσεις εκδήλωσης εκτεταμένων επεισοδίων, εκτίμηση που μένει να αποδειχθεί.

Γύρω στις 4:30 μμ η κεφαλή της πορείας με την νεολαία της ΠΑΣΠ να κρατά, παραδοσιακά, τηναιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου έφτασε στην πρεσβεία, όπου έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, στη συνέχεια δίπλωσαν τη σημαία και αποχώρησαν. Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί μια φωτογραφία με τρία νεαρά άτομα που φορούν τη στολή του στρατού και όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο παίρνουν μέρος στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της πορείας για το Πολυτεχνείο, από αστυνομικούς σε ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν δυο άτομα για κατοχή φωτοβολίδων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Πολυτε
πολυ1
πολυ2
πολυ3
πολυ4

πολυ5













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails