Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στην Αθήνα ο 16χρονος Μάριος που είχε εξαφανιστεί - Το φινάλε του θρίλερ (Φωτό)!

Τα ίχνη του 16χρονου Μάριου χάθηκαν και οι γονείς του απευθύνθηκαν στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού...


Bρέθηκε τα ξημερώματα στην Αθήνα, ο Μάριος Π. 16 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 16/11/2015 από την περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη και πλέον είναι ασφαλής. Το Χαμόγελο Του Παιδιού βρίσκεται κοντά στον Μάριο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Οργανισμός με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.






Οι λόγοι της εξαφάνισης δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Σημασία πάντως έχει πως το ανήλικο παιδί είναι ζωντανό και καλά στην υγεία του.










Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails