Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

H NASA ανακάλυψε νερό στον Άρη – Πιθανή η εξωγήινη ζωή – Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις της NASA - Βρέθηκε νερό σε υγρή μορφή.
Μεταξύ των συμμετεχόντων στην συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνονται δύο επιστήμονες που υπογράφουν μελέτη που προέρχεται από την επεξεργασία φωτογραφιών που έχουν ληφθεί από τροχιά και στην οποία ισχυρίζονται ότι παρουσιάζεται νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνεια του Άρη.

Δείτε την συνέντευξη τύπου:




18: 51: «Αυτά οι σκούρες γραμμές σχηματίζονται στα τέλη της άνοιξης, μεγαλώνουν μέσα στο καλοκαίρι και εξαφανίζονται το φθινόπωρο».

18: 44: «Υπό ορισμένες συνθήκες, υπάρχει νερό σε υγρή μορφή στον Άρη» λέει ο Jim Green Διευθυντής του NASA Planetary Science









Στις 18:18 η NASA ανακοίνωσε αυτό που όλοι υποπτεύονταν. Βρέθηκε νερό στον κόκκινο πλανήτη. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες που δείχνουν που υπάρχει νερό.









Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και καιρό την ύπαρξη νερού σε μορφή πάγου στους πόλους του Αρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστώσει την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή. Μία τέτοια ανακάλυψη θα είχε δραματικές συνέπειες τόσο για την πιθανότητα ανακάλυψης ζωής, όσο και για τις μελλοντικές αποστολές, περιλαμβανόμενου του στόχου της NASA για την πραγματοποίηση επανδρωμένων αποστολών στον Αρη στη δεκαετία του 2030.











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails