Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! Ποια δημοσιογράφος πάει απο το «Κόκκινο» στον Alpha με.. κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο

Ο λόγος για την...
Κατερίνα Ακριβοπούλου που φαίνεται να ξεκινά τη νέα σεζόν, όπως γράφει το Secret, με παρουσία στο δελτίο ειδήσεων και δική της εκπομπή.
Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, η Κατερίνα Ακριβοπούλου που κρατούσε μαζί με τον Νίκο Μπογιόπουλο το 8 με 10 κάθε βράδυ στον Real 97.8, ζήτησε να παραμείνει μόνο στο μεσημεριανό μαγκαζίνο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι μάλλον δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή από τη δημοσιογράφο.



Την γέφυρα για να περάσει το κατώφλι του Alpha η Κατερίνα Ακριβοπούλου φαίνεται πως την έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται μαζί της στο site του.
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails