Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η Κωνσταντοπούλου έστειλε πίσω την έκθεση του Γ.Στουρνάρα

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποφάσισε να στείλει
πίσω την έκθεση του Γιάννη Στουρνάρα για τη Νομισματική Πολιτική …

(2014-2015), λέγοντας μεταξύ άλλων, πως είναι απαράδεκτη. Απαίτησε μάλιστα, όταν θα της την ξαναφέρει να είναι τυπωμένη και όχι σε στικάκι.

Στη έκθεση αυτή, πρέπει να σημειωθεί πως η ΤτΕ κάνει λόγο ακόμα και για Grexit στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν τα βρει με τους Θεσμούς και δεν έρθει συμφωνία.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε επίσης τον κεντρικό τραπεζίτη, για «ωμή παρέμβαση» στο έργο της Επιτροπής καθώς είπε πως: «ο κ. Στουρνάρας έσπευσε στα κλεφτά με αντιθεσμική κίνηση να στείλει την έκθεση σήμερα στις 10:40 και την ώρα που η Επιτροπή Αλήθειας παρουσίαζε τα πρώτα της συμπεράσματα».

Και συνεχίζοντας την επίθεση προς τον κο Στουρνάρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε πως: «ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους».























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails