Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Κατεψυγμένα vs. φρέσκα λαχανικά (βίντεο)

Πρέπει να φροντίζουμε ώστε να υπάρχουν πάντα στην κουζίνα και το ψυγείο μας
φρέσκα φρούτα και λαχανικά ώστε να καλύπτουμε καθημερινά τις ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.


Μετά από λίγες μέρες, όμως, τα φρούτα και τα λαχανικά αρχίζουν να χαλάνε και αυτό σημαίνει ότι χάνουν ταυτόχρονα τη διατροφική τους αξία.

Για το λόγο αυτό, αγοράζουμε συχνά κατεψυγμένα προϊόντα, τα οποία διατηρούνται για αρκετούς μήνες. Ένα συχνό ερώτημα είναι αν τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά έχουν την ίδια διατροφική αξία με τα φρέσκα.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails