Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τσίπρας καλεί ΗΠΑ να μαζέψουν τον Σόιμπλε!

Τσίπρας καλεί ΗΠΑ να μαζέψουν τον Σόιμπλε!
Η ώρα της κρίσης και της αλήθειας πλησιάζει στη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ της ελληνικής κυβέρνησης με τις εγχώριες ελίτ-αλίτ και τους πάτρωνές τους στο εξωτερικό. Για το εσωτερικό στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή μίλησε για την ολιγαρχία στην Ελλάδα,αλλά και εκείνους στο εξωτερικό που πατρονάρουν.
«Αν δεν μπορούν(δηλαδή δεν θέλουν…) να βοηθήσουν τότε ας σιωπήσουν» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στον κ.Σόϊμπλε και το ΣΥΣΤΗΜΑ που εκείνος εκπροσωπεί και είναι αυτό που κάνει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την βρόμικη δουλειά τους εκβιασμού της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο Βερολίνο,αλλά και στην Ουάσιγκτον για τον ίδιο λόγο.

Αυτό συνδέστε το με το τηλεφώνημα στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάκ Λιού για βοήθεια των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομιμαστικό Ταμείο. Τώρα είναι η ώρα της κρίσης και της βοήθειας προς την Ελλάδα και απο τις ΗΠΑ,οι οποίες τορπιλίζουν κάθε άλλη συνεργασία με Ρωσία,Κίνα κλπ στο βαθμό που θίγουν τη γεωστρατηγική τη δική τους.
Οι ΗΠΑ πρέπει να αποφασίσουν να στηρίξουν τον ελληνικό λαό και όχι την πολτοποίηση του λαού με διάφορα προσχήματα για την εσωτερική οργάνωση της Ελλάδας.

Η Ελλάδα έχει ακριβώς αυτή την οργάνωση που ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο απο κοινού Γερμανία,ΗΠΑ και Γαλλία.Απλά φύτεψαν στην Ελλάδα τους ολιγάρχες,αυτούς που σήμερα αποτελούν τον «πιο σκληρό αντίπαλο εντός των τειχών»,όπως είπε ο πρωθυπουργός στην σημερινή ομιλία του. Φανταστείτε το εξής: επι 5 χρόνια η τρόικα έκανε λέει σε ΑΓΑΣΤΗ συνεργασία με τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις «σπουδαία δουλειά και είχε βάλει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης».

Σήμερα ο υπουργός κ.Στρατούλης αρμόδιος για τα ασφαλιστικά ταμεία αποκάλυψε ότι τεράστια ποσά των ασφαλιστικών ταμείων βρίσκονται σε καταθέσεις σε ιδιωτικές,γνωστές συστημικές τράπεζες με επιτόκιο από 0,3% έως 0,6%. Το κανονικό επιτόκιο στην Τράπεζα Ελλάδας,αν ήταν εκεί τα χρήματα,όπως έπρεπε θα ήταν 2,7%.
Οι απώλειες των ταμείων τεράστιες,τα οφέλη των ολιγαρχών τεράστια.Ο κ.Στρατούλης είπε ότι θα τιμωρηθούν σκληρά αυτοί που έκαναν αυτά τα κόλπα.Περιμένουμε,Και περιμένουμε έρευνα για το αν δίνονταν μίζες για τα κόλπα αυτά…

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ που διακινούν και προωθούν τον πανικό και παράλληλα η κρατική τηλεόραση που έπρεπε να λειτουργεί ήδη σιωπά.
Περιμένουμε να δούμε και εδώ πως θα αφήσει η κραταιή τηλεόραση φωνές που θα χτυπούν τους ολιγάρχες η αν θα συνεχίσει και σήμερα να κάνει ενημέρωση με τον…Κύρτσο και τους δημοσιογραφους του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Η ώρα της κρίσης έφτασε και το ξανατονίζουμε: Δεν έχει κανένα περιθώριο η Γερμανία να παίζει το σημερινό βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας,αν οι ΗΠΑ της τραβήξουν πραγματικά το αυτί.

Ιδού τα λόγια του πρωθυπουργού για Βερολίνο,Ουάσιγκτον και εγχώρια ελιτ:

«Ο αντίπαλος δεν βρίσκεται μόνο στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Ο αντίπαλος βρίσκεται και εντός των τειχών. Εκτός από τους ξένους υπάρχει και το λόμπι των υποστηρικτών τους στο εσωτερικό που εκφράζει τα συμφέροντα και τις δυνάμεις που ευνοήθηκαν την τελευταία ειοσαετία και ακόμη και στα τελευταία χρόνια της κρίσης. Εκτός από την διαπραγμάτευση με τους έξω υπάρχει ένας παράλληλος ομόκεντρος αγώνας με τους μέσα, όπου θα κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία της πρώτης ιστορικά αριστερής κυβέρνησης στον πυρήνα της Ευρώπης. Αυτός ο αγώνας έχει να κάνει με την προώθηση ενός διαφορετικού οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου που θα βασίζεται στην στήριξη της μισθωτής εργασίας στην αναδιανομή του εισοδήματος στον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Εκτός από την αντιπολίτευση, υπάρχουν οι δυνάμεις και έχουν αναλάβει οι ίδιες πλέον την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση χωρίς πολιτικούς διαμεσολαβητές. Είναι οι γνωστοί ολιγάρχες που λυμαίνονται τον τόπο, η αντίδρασή τους είναι λυσσαλέα. Δεν είναι τυχαία η επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά από Μέσα Ενημέρωσης που την μία μέρα βλέπουν να κάνουμε συμβιβασμούς και την άλλη να οδηγούμε την χώρα στα βράχια, πολλές φορές και τα δύο ταυτοχρόνως. Ας το καταλάβουν οι ολιγάρχες ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν φόρους, τα δάνειά τους, τις τηλεοπτικές τους συχνότητες, να πληρώσουν όπως πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Όσο κι αν εκβιάσουν δεν θα αλλάξουμε θέση.
































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails