Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σπαγγέτι με τόνο, σκόρδο και ελιές

Με φρέσκιες ντοματούλες της εποχής.
Υλικά
400 γραμμάρια τόνος σε λάδι
400 γραμμάρια σπαγγέτι
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κουταλάκι τσίλι
4 ντοματούλες φρέσκες στον τρίφτη
80 γραμμάρια μαύρες ελιές
2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Στραγγίστε τον τόνο, πετάξτε το λάδι της κονσέρβας
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε το λάδι με το σκόρδο χοντροκομμένο και το τσίλι
Προσθέστε τον τόνο, την τομάτα
Αφήστε το να στραγγίσει τα υγρά για 10 λεπτά
Την ίδια ώρα βράστε τα μακαρόνια σε πολύ αλατισμένο νερό
Προσθέστε στη σάλτσα τις ελιές και την κάπαρη
Στραγγίστε τα μακαρόνια και προσθέστε τα στο τηγάνι
Ανακατέψτε και σερβίρετε με πολύ πιπέρι
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails