Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Το παπαγαλάκι Σαμαρά – τοκογλύφων επέστρεψε με… όρεξη να πέσει η κυβέρνηση

Ορεξάτος επέστρεψε ο Γιάννης Πρετεντέρης από τις πασχαλινές διακοπές,
και μέσω του σημερινού άρθρου του …

στα “Νέα”, δείχνει στην κατεύθυνση της πτώσης της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και κεντρικός… διαμορφωτής της κοινής γνώμης τα τελευταία 20 χρόνια, από τη “συστημική” συχνότητα του Mega, ξεκίνησε το αντάρτικο κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, από την επομένη κιόλας των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Πρακτικά συνέχισε το… μοτίβο που είχε ακολουθήσει ολόκληρο τον προηγούμενο χρόνο, όταν άνοιξε μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια της βεντέτας, είδε στελέχη της σημερινής κυβέρνησης να του κάνουν εμπάργκο, και να μην συμμετέχουν στις εκπομπές του, και “αγκάλιασε” την πολιτική ρητορική του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε σπεύσει να τον υποστηρίξει δημοσίως από βήματος Βουλής, ενώ σύμφωνα και με τη σχετική φημολογία, βρέθηκε πολύ κοντά στο να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σήμερα, μέσω του άρθρου του στα “Νέα”, ο Γιάννης Πρετεντέρης υποστηρίζει ότι η μοναδική οδός που έχει μπροστά της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός με τους Ευρωπαίους, που θα αποτελεί “ευθεία και έμπρακτη αναίρεση όσων υποστήριζε και υποσχόταν έως τώρα”.

Και συνεχίζει το… σενάριο καταστροφής του Γιάννη Πρετεντέρη: “Όταν οι Ευρωπαίοι εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, θα πέσει μόνη της. Αργά ή γρήγορα. Τώρα, τον Ιούνιο, ή λίγο μετά.

Περίπου όπως κατέρρευσε το 2002 ο κυβερνητικός συνασπισμός με τον Χάιντερ στην Αυστρία.

Περίπου όπως έπεσε στις Κάννες η κυβέρνηση Παπανδρέου, και στη συνέχεια ο Μπερλουσκόνι”.











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails