Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Προκλητικός ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών: Αν δεν είχαμε δανείσει την Ελλάδα θα είχαμε αυξήσει τις συντάξεις

Ιδιαίτερα προκλητική και σκληρή χαρακτηρίζεται η στάση της Ισπανίας απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση.


Ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία Μαργκάλο, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα «σκληρή γλώσσα» για την Ελλάδα και το πρόγραμμα βοήθειας προς τη χώρα μας σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αν η Ισπανία δεν είχε δώσει 32 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα θα είχε κατά 50% βελτιώσει την ανεργία και θα είχε αυξήσει τις συντάξεις κατά 38%».

Στη συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή του TVE, ο Μαργκάλο επεσήμανε ότι πρέπει να προστατευτούν τα συμφέροντα των Ισπανών φορολογουμένων πριν το επόμενο δάνειο, καθώς η Ισπανία έχει υπάρξει περισσότερο από κάθε άλλο υποστηρικτική προς την Ελλάδα.

«Το πρόβλημα με τους Έλληνες είναι ότι χρησιμοποιούν με επικίνδυνο τρόπο λέξεις όπως κυριαρχία και αξιοπρέπεια. Ολοι μας στην ΕΕ συμφωνήσαμε να τηρούμε κάποιους κανόνες, το να τους αποφεύγεις είναι πολύ επικίνδυνο» πρόσθεσε.









Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails