Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποιοι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δεν ήθελαν να πληρώσουν πρόστιμο γιατί δεν είχαν εισιτήριο για το λεωφορείο;;; Αγανακτισμένοι οι επιβάτες!!

Πλήρωσαν πρόστιμο παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες τους.
Οι τρεις ηθοποιοί που πήγαιναν… στην περιοχή που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ στο οποίο συμμετέχουν μπήκαν στο αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και όταν μπήκε ο ελεγκτής… έπαιξαν την πρώτη σκηνή του έργου..



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τ, οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φραντζής, Κέλλυ Νικηφόρου και Γιάννης Παπαευσταθίου, εκτός από το «Μάνα Χ Ουρανού», πρωταγωνίστησαν και σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Οι τρεις ηθοποιοί είπαν στον ελεγκτή ότι δεν έχουν εισιτήριο και μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως επικαλέστηκαν την ιδιότητά τους προκειμένου να μην πληρώσουν πρόστιμο!

Τελικά, μετά απο διαμαρτυρίες των επιβατών δεν τη γλίτωσαν…










Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails