Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Σκέτη απόλαυση!..

Θεέ μου τι ματσάρα! Γερμανία και Γκάνα αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, ύστερα από ένα ματς, όπου το προβάδισμα άλλαξε χέρια δύο φορές. Γκέτσε, Κλόζε τα γκολ των “πάντσερ”, Αγιού, Γκιάν σκοράραν για τους Αφρικανούς.

Άλλο ένα φοβερό παιχνίδι με απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων έγινε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Γερμανία και Γκάνα ήρθαν ισόπαλες 2-2 προσφέροντας φοβερό θέαμα και μας έκαναν όλους να παρακαλάμε να μην τελειώσει ποτέ αυτό το Μουντιάλ.

Στείρο το πρώτο ημίχρονο

Και οι δύο ομάδες στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου έγινε ωραίο παιχνίδι και με καλό ρυθμό. Ωστόσο, γκολ δεν έμπαινε με τίποτα. Απ'τη μία η φορτσάτη Γκάνα που πίεζε λίγο περισσότερο βρήκε μπροστά της ένα κέρβερο Νόιερ, ο οποίος κατέβασε ρολλά σε δύο περιπτώσεις (13', μακρινό σουτ Ατσού, 33' σουτ Μουντάρι), απ'την άλλη η Γερμανία είχε τις ευκαιρίες της (με τον Μίλερ) αλλά δεν τις αξιοποίησε όπως θα έπρεπε. Έτσι πέρασαν 45 λεπτά χωρίς καμία ομάδα να μην ματώνει το πλεχτό.

Γκολ εσείς, γκολ εμείς

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν και το ματς απέκτησε φοβερό σασπένς! Η Γερμανία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τρόπο... κουφό! Στο 52', ο Μίλερ σέντρα και ο Γκέτσε έπιασε κάτι σαν γονατιά ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση της Γκάνας όμως ήταν άμεση. Πριν καλά καλά καταλαγιάσουν τα πανηγύρια των “πάντσερ”, οι Αφρικανοί ισοφάρισαν και στη συνέχεια πήραν το προβάδισμα. Στο 54', ο Αφούλ σέντραρε και ο Αγιού με κεφαλιά επανέφερε τις ισορροπίες. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκιάν βγήκε στην κόντρα και μόνος με τον Νόιερ έκανε το 1-2.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το γήπεδο άρχισε να γέρνει προς τα καρέ των Γερμανών, με τους Γκανέζους να τους σφυροκοπούν με συνεχείς επικίνδυνες επιθέσεις. Τα “πάντσερ” όμως άντεξαν. Και όχι μόνο άντεξαν, αλλά ισοφάρισαν. Στο 71' η χρυσή αλλαγή του Λέβ, ο Κλόζε με προβολή έκανε το 2-2 και το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά!

Μέχρι το τέλος του αγώνα, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να βάλουν γκολ, αλλά κανείς δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη. Έτσι παρέμεινε το ισόπαλο 2-2, το οποίο αφήνει ανοικτές όλες τις πιθανότητες πρόκρισης για κάθε ομάδα. Η Γερμανία έχει 4 βαθμούς, η Γκάνα 1 και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.











Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails