Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Καταργούν την προϋπηρεσία… Μέχρι το 2025 ο εργαζόμενος θα παίρνει 586 ευρώ!

Αλλαγές που σοκάρουν έρχονται στα εργασιακά του ιδιωτικού τομέα, καθώς η τρόικα καταργεί εντελώς την προϋπηρεσία του κάθε εργαζόμενου,
που ενώ εργαζόταν μέχρι και 9 χρόνια, πλέον βλέπει τον βασικό μισθό του να πέφτει στα ίδια επίπεδα με το νέο που βγαίνει σήμερα στην αγορά… δηλαδή στα 586 ευρώ!

Βάσει των νέων προτάσεων, καταργούνται επιδόματα και τριετίες, μειώνονται οι μισθοί, ενώ ο κατώτατος μισθός δεν πρόκειται να αυξηθεί όσο η ανεργία στη χώρα μας βρίσκεται πάνω από 10%, την ώρα που είναι στο 25,1% σήμερα!

Δείτε τις φωτογραφίες και φρικάρετε… Θα δουλεύουμε για 586 ευρώ μέχρι τα 67 μας, πλέον, με το δάνειο 300 ευρώ να τρέχει και να τη βγάζουμε με 286 ευρώ να πληρώνουμε τα χαράτσια τους! Φαγητό και ρουχισμός… πολυτέλειες!













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails