Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εκκένωσε την Παρασκευή την πρεσβεία του στο Λίβανο,
στην πόλη της Βηρυτού, από το μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών του, την ώρα που στο Κογκρέσο συνεχίζονται οι ζυμώσεις για πιθανό στρατιωτικό χτύπημα στη γειτονική του Λιβάνου Συρία.

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση λόγω απειλών κατά των εγκαταστάσεων, αλλά και του προσωπικού της αμερικανικής αποστολής στο Λίβανο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της αμερικανικής πρεσβείας στη μικρή χώρα της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με το newsbomb.

Ανάλογη κίνηση πραγματοποίησε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και σε ό,τι αφορά το γενικό προξενείο των ΗΠΑ στα Άδανα της Τουρκίας. Παράλληλα, εξέδωσε ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια, πλην των εξαιρετικά απαραίτητων, τόσο στο Λίβανο όσο και στην ευρύτερη νοτιοανατολική Τουρκία.














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails