Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Eurovision 2013: Ξεσήκωσε η Ελλάδα στον τελικό. Βίντεο

Η μεγάλη ώρα για τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα έφτασε...
Εικοστή πρώτη εμφανίστηκε η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό της Eurovision με το "Alcohol is free" και κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη...

Ξεσήκωσε η Ελλάδα για άλλη μία φορά στον τελικό της Eurovision! Ειδικά την ώρα που ακούστηκε ο Αγάθωνας!
Εξαιρετική η εμφάνισή του και αυτήν την φορά!

Γεια μας είπε και πάλι ο Αγάθωνας και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το μουστάκι!
Στη μάχη του τελικού της Eurovision ρίχνονται οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, που πήραν το εισιτήριο για την αποψινή βραδιά αφού μάγεψαν κοινό και επιτροπή την Πέμπτη. Πρόκειται για τη 10η φορά που η Ελλάδα προκρίνεται στον τελικό τα τελευταία χρόνια (σ.σ: από το 2004 μέχρι και φέτος περνάμε στην τελική φάση του διαγωνισμού).

Η Ελλάδα διαγωνίστηκαν στην 21η στη σειρά του τελικού, στον οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 πέρασαν από τους ημιτελικούς, οι πέντε (Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία) περνούν απευθείας στον τελικό και η Σουηδία ως διοργανώτρια χώρα.

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, με τον Ηλία Κόζα να στέλνει σε όλους μας το δικό του μήνυμα, λίγο πριν αρχίσει ο τελικός!

«Πάμε για το τελευταίο τσιγάρο!!! Κοιτάξτε να το απολαύσετε όσο κι εμείς...! Τα κεφάλια πάνω τώρα!!!», έγραψε ο τραγουδιστής στη σελίδα του στο Facebook.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!








Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails