Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Σε νευρική κρίση οι γαλάζιοι βουλευτές της Β' Αθήνας! Πατώνει η ΝΔ στην μεγαλύτερη περιφέρεια

Σε πραγματική νευρική κρίση είναι οι γαλάζιοι βουλευτές στην Β' Αθήνας, καθώς, σύμφωνα με
πκηροφορίες του parapolitika.gr , οι ποσοτικές και ποιοτικές μετρήσεις που φτάνουν στα γραφεια τους, δείχνουν πρωτοφανή καθίζηση για το κόμμα της ΝΔ. Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους
νεοδημοκράτες βουλευτές είναι πως αν η ΝΔ δεν είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές πανελλαδικά, στην Β' Αθήνας, θα εκλέξει τους λιγότερους βουλευτές στην ιστορία της, που μπορεί να μην ξεπερνούν τους... 5! Επι του πρακτέου αυτό σημαίνει ότι πρωτοκλασάτα ονόματα θα μείνουν εκτός Βουλής, αναζητώντας δουλειά.... Με λίγα λόγια... σφαγή!

ΑΞΙΖΕΙ: Πολλοί από τους βουλευτές της συγκεκριμένης περιφέρειας έχουν μυριστεί την δουλειά και πιέζουν την Συγγρού να καπαρώσουν κάποιο χρίσμα για Δήμο.
























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails