Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Πεντάγωνο


Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκαν
εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα πορεία διαμαρτυρίας προς το Πεντάγωνο.
Όπως είπαν, ο κ. Παναγιωτόπουλος τους διεμήνυσε ότι σε 15 ημέρες θα είναι σε θέση να τους απαντήσει ανοιχτά στα σοβαρά θέματα των Ναυπηγείων, καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για τα χρωστούμενα.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι άνοιξε και η Λεωφ. Μεσογείων όπου δεκάδες οδηγοί βρέθηκαν για αρκετή ώρα εγκλωβισμένοι στο ρεύμα ανόδου.


Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις μακράς διάρκειας κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την επαναλειτουργία των ναυπηγείων, καθώς από τον Απρίλιο του 2012 τελούν υπό καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας.

Το σωματείο «Τρίαινα» έχει απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο παννατικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Σάββατο στις 10:00 π.μ. στην Ομόνοια οι εργαζόμενοισ το Μέταλλο. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στον χώρο του Ναυπηγείου για να ληφθούν αποφάσεις.























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails