Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η τσάντα της... παρηγοριάς για τους ηττημένους των Όσκαρ

Τι να το κάνεις το Όσκαρ όταν έχεις... την τσάντα με τα καλούδια για τους ηττημένους!
Η δόξα που συνοδεύει ένα χρυσό αγαλματίδιο είναι μεγάλη, όμως οι ηττημένοι της αποψινής βραδιάς θα παρηγορηθούν με μία τσάντα που θα περιέχει ένα σωρό δώρα από τους χορηγούς.

Ανάμεσα στα δώρα είναι ένα πληρωμένο ταξίδι σε πολυτελέστατο resort της Αυστραλίας ή του Μεξικού, σοκολάτες σε σούπερ λουξ συσκευασία, ρούχα και παπούτσια δημοφιλών σχεδιαστών, ένα σύστημα... ανώδυνης αποτρίχωσης και ελαστικά κορδόνια παπουτσιών.

Φυσικά, οι περισσότεροι από τους υποψηφίους της βραδιάς έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οποιοδήποτε από αυτά τα δώρα, όποτε το θελήσουν. Έτσι, η τσάντα... της παρηγοριάς μάλλον δεν θα αντισταθμίσει την λύπη της οσκαρικής ήττας.













Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails