Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Δ. Τσιόδρας εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης

O επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του τέως πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης με απόφαση του πρωθυπουργο, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Εξάλλου, έγινε γνωστό ότι ο κ. Πικραμμένος, αύριο, στις 10 το πρωί, θα επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και κατόπιν, στις 14.00, σύμφωνα με το newsit.gr, θα μεταβεί στο υπουργείο Εσωτερικών για να έχει ενημέρωση για την οργάνωση των υπηρεσιών ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.





Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails