Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Θα μας τρελάνει ο Ατρόμητος…

Ο Ατρόμητος φέτος δεν αστειεύεται!
Κατακτώντας μία ακόμη επαγγελματική νίκη στη φετινή «κούρσα» του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (7η αγωνιστική) στο Περιστέρι, παρέμεινε αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επιθετικός μονόλογος το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού από τους «κυανόλευκους», με τον ΠΑΣ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Συνθήματα κατά του ΓΑΠ από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.



Ο ένας κοίταγε τον άλλον που έπαιζε…

Ο Ατρόμητος έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς. Μπήκε στο ματς ορεξάτος και αποφασισμένος να πιέσει τον ΠΑΣ από το πρώτο κιόλας λεπτό. Με καλή κυκλοφορία στον άξονα και με συνεχείς κινήσεις των παικτών του χωρίς την μπάλα στα πόδια, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν ανάσα.

Ο ΠΑΣ είχε κλειστεί στην άμυνά του και είχε περιοριστεί σε παιχνίδι παθητικού ρόλου. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, με την ομάδα του Δώνη να δημιουργεί συνεχώς προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Αποκορύφωμα η απίστευτη ευκαιρία στο 9’, όταν ο Μήτρογλου, έπειτα από μπαλιά του Τάτου, βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό, αλλά έκανε τα εύκολα… δύσκολα.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων απέφερε καρπούς τελικά στο 31’ όταν ο Γιαννούλης μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ από αριστερά και με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

ΓΑΠ εσύ… Σουπερστάρ

Συνθήματα με πολιτικό χαρακτήρα δεν έλειψαν ούτε από αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος και πριν η ομάδα τους ανοίξει το σκορ, οι οπαδοί του Ατρομήτου «κερνούσαν»… φιλοφρονήσεις πότε τον διαιτητή του αγώνα και πότε τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Μετά το γκολ του Γιαννούλη, όταν αντιλήφθηκαν και οι περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΣ το τι τραγουδάνε οι οπαδοί των γηπεδούχων, «ζήλεψαν» και θέλησαν να πάρουν κι αυτοί μέρος στo… happening. Για ένα διάστημα, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγχρονίστηκαν και τραγούδησαν εν χορώ σύνθημα… αφιερωμένο στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο ΓΑΠ είχε την… τιμητική του!

Άνετα… χωρίς να ιδρώσει

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με… επαγγελματικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να μην ρισκάρουν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. Παρ’ όλα αυτά, πολύ σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν δέχονταν ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο και κυνήγησαν άλλο ένα γκολ για να κλειδώσουν το ματς.

Το γκολ τελικά δεν ήρθε αν και τόσο ο Μήτρογλου, ο οποίος είχε δοκάρι στο 53’, όσο και ο Επστάιν στο 60’ έφτασαν πολύ κοντά στο να το πετύχουν…
 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Έπσταϊν (81' Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (65' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Νάστος, Μακρής, Αναστασάκος

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65' Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80' Ντε Βινσέντι), Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας (46' Σκαρντοβέλι)

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Μπεσέρα, Κεϊτά, Μαμαντού




























Πηγή :http://www.sport-fm.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails