Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Κιτρινόμαυρο» αφεντικό στα πλέι οφ

Το κίνητρο ήταν διπλό για την ΑΕΚ: Ρεβάνς για τις δύο ήττες στην κανονική περίοδο και άνοδος στην πρώτη θέση των πλέι οφ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο στόχος επετεύχθη: Στο ρελαντί και χωρίς να απειληθεί καθόλου, η «Ενωση» νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 1η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης και πέρασε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και 4 από τους Βολιώτες.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λεονάρντο, που στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική 11άδα της «Ενωσης» μετά τις 29 Ιανουαρίου όταν έπαιξε βασικός και σκόραρε στη νίκη 2-0 επί της Ξάνθης. Ο Βραζιλιάνος κέρδισε στο 37' το πέναλτι από τον Σέλεζι και το αξιοποίησε ένα λεπτό αργότερα, δίνοντας στους «κιτρινόμαυρους» την άνετη επικράτηση.








Πηγή :http://www.sentragoal.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails