Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Once livestrong,Always livestrong

Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι 11 ετών, όμορφο, έξυπνο και γεμάτο ζωντάνια.
Είναι γεμάτη αγάπη για την μουσική και το πιάνο (καθώς έπεισε τον παππού να της πάρει ένα) και τρελή φαν της πολυαγαπημένης, των κοριτσιών, Πάττυ.
Μέχρι στιγμής στη ζωή της όλα πήγαιναν καλά, ώσπου ήρθε μια Παρασκευή (22/10/2010) που οι γιατροί τής διέγνωσαν Ο.Λ.Λ. (οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία). Αυτό όμως δεν την πτόησε καθόλου και εκείνη συνέχισε να ακούει την αγαπημένη της μουσική και να συλλέγει μανιωδώς τα αυτοκόλλητα της Πάττυ, αλλά αυτή τη φορά όχι στο ροζ δωμάτιό της αλλά στο Τ.Α.Ο. (τμήμα αιματολογίας – ογκολογίας) του Νοσοκομείου Παίδων – Αγία Σοφία.

Αυτή η σελίδα  είναι αφιερωμένη στη Χριστίνα και την έχουμε φτιάξει γιατί η Χριστίνα παραπονιέται πως είναι κάτω των 18 και δεν μπορεί να έχει σελίδα στο Facebook. Όλοι εμείς αντλούμε έμπνευση από τη Χριστίνα που είναι μια αληθινή ηρωίδα για εμάς. http://www.facebook.com/pages/Xristina-livestrong/118992598159980?sk=wall&filter=2

Και όπως σε όλα τα παιδικά παραμύθια στο τέλος ο ήρωας πάντα νικάει, λοιπόν κι εμείς λέμε ότι η Χριστίνα θα νικήσει! ΧΡΙΣΤΙΝΑ LIVESTRONG!!!
Μας ενημέρωσαν από την αιμοδοσία ότι για την μεταμόσχευση θα χρειαστούν αρκετές φιάλες αιμοπεταλίων. Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες γίνεται!!! Όποιος μπορεί και θέλει να δώσει αιμοπετάλια μπορεί να απευθυνθεί στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου παίδων Αγία Σοφία, τηλ. 2107703789.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails