Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Έγινε η μέρα... νύχτα! Βρέχει προβλήματα σε όλη τη χώρα

Σαρώνει όλη τη χώρα το κύμα κακοκαιρίας με έντονες βροχές και καταιγίδες

- «Νύχτα» και καταρρακτώδης βροχή στην Αττική
- Μετατράπηκαν σε ποτάμια οι δρόμοι της Αθήνας
- Προβλήματα και σε Μεσολόγγι, Άρτα, Ναύπακτο - Στην Πάτρα το νερό ξεπέρασε τους 60 πόντους!
- Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά – Σε απόγνωση οι κάτοικοι
- Δείτε φωτογραφίες και video από τις καταστροφές


Αστραπές, βροντές, πλημμυρισμένοι δρόμοι. Η μέρα έγινε νύχτα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου (22.10.2016) και από τις καταρρακτώδεις βροχές τα προβλήματα δεν άργησαν να δημιουργηθούν! Είναι χαρακτηριστικό πως όσοι βρίσκονται στους δρόμους χρειάζεται να έχουν αναμμένα τα φώτα των αυτοκινήτων τους καθώς η κίνηση σε πολλούς δρόμους γίνεται με δυσκολία.

Προβλήματα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας, στους Θρακομακεδόνες, στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές...

Δείτε εικόνες από την Αττική














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails