Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Τυφώνας Μάθιου: Εκατομμύρια άνθρωποι στο έλεός του! «Κρυφτείτε, αλλιώς θα πεθάνετε» η απίστευτη δήλωση δημάρχου!

Μια ανάσα από τη Φλόριντα ο τυφώνας Μάθιου

- «Θα πεθάνει κόσμος!» δηλώνει δήμαρχος πόλης στη Φλόριντα
- Ομπάμα, κυβερνήτες και δήμαρχοι καλούν τους πολίτες να μείνουν σε καταφύγια
- Καταστροφές ήδη σε πολλές περιοχές – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Φλόριντα, Τζόρτζια και Νότια Καρολίνα
- Σοκάρει η σύγκριση με τον τυφώνα Κατρίνα που «χτύπησε» το 2005 και άφησε πίσω περισσότερους από 1800 νεκρούς
- Άδειοι δρόμοι και... γεμάτα καταφύγια στις νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ



Ο τυφώνας Μάθιου που σκόρπισε θάνατο και καταστροφή στα νησιά της Καραϊβικής, όπου ειδικά στην Αϊτή οι νεκροί σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό έχουν ξεπεράσει τους 572, πλησιάζει στις ΗΠΑ. Και τις τρομοκρατεί. Κυριολεκτικά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις πολιτείας της Φλόριντα, της Τζόρτζια και της Νότιας Καρολίνας και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα καταφύγια. Τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει εδώ και μέρες, κυριολεκτικά, στα βενζινάδικα οι ουρές παραμένουν για να προμηθευτούν καύσιμα οι πολίτες, ενώ τα καταφύγια έχουν γεμίσει ασφυκτικά!
ΔΕΙΤΕ LIVE


Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στις πολιτείες που απειλούνται από τον Μάθιου (Φλόριντα, Βόρεια και Νότια Καρολίνα) μια δήλωση του δημάρχου του Cocoa Beach, Τιμ Τίμουλτι. «Θα πεθάνει κόσμος!». Μοιάζει απίστευτο να βγαίνει μια φράση τέτοια από το στόμα ενός δημάρχου, ενός ανθρώπου που έχει εκλεγεί γιατί, υποτίθεται, πως μπορεί να χειριστεί κρίσεις. Αλλά, ίσως και για να αποποιηθεί κάποιας ευθύνης, βγήκε στο CNN για να προειδοποιήσει τους πολίτες πως... θα πεθάνουν!







«Υπάρχουν διακοπές ρεύματος, αντικείμενα που προσγειώνονται στο έδαφος... Θα πεθάνει κόσμος. Είναι σημαντικό να μείνουν στα καταφύγια και να περιμένουν να περάσει η καταιγίδα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», είπε. Οκ, λογικό, επόμενο και υπεύθυνο να προειδοποιεί τον κόσμο. Αλλά να προαναγγέλλει θανάτους; Καθησυχάζει τους πολίτες έτσι άραγε;


















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails