Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ! Στις φλόγες καταυλισμός – Ξεκίνησε η εξέγερση

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/6/2016) σε τοπικά site της Χίου έγινε σαφές πως
οι μετανάστες δεν αντέχουν άλλο.

Σύμφωνα με το politischios.gr, οι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν στο site, δήλωσαν πως η διαμαρτυρία ενός Ιρακινού έλαβε χαρακτηριστικά γενικευμένης εξέγερσης. Μέσα σε λίγα λεπτά, μια ομάδα μεταναστών μετέφερε τους κάδους σκουπιδιών από την είσοδο της δομής και τους έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί αρχικά στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας και των Μ.Κ.Ο και μετά στους υπόλοιπους χώρους.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν πως είδαν τους μετανάστες να πετούν στις φλόγες κουβέρτες και ρούχα.
Η πυροσβεστική κλήθηκε και έφτασε γρήγορα στο σημείο ενώ παράλληλα καίρια ήταν και η παρέμβαση των Ταμπάκικων. Με τις προσπάθειες των δυο δεν εξαπλώθηκε η πυρκαγιά στα σπίτια που βρίσκονται δίπλα από τον καταυλισμό.




















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails