Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Ο φίλος του 14χρονου τον έσφαξε με το κουζινομάχαιρο – «Με κορόιδευε! Γι΄αυτό τον σκότωσα»!

Ραγδαίες όσο και σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας
του 14χρονου Τάσου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης



Δολοφόνος τελικά είναι ο ίδιος ο φίλος του και γείτονας με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο που διασκέδαζαν το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία με τον 16χρονο φίλο του θύματος και να φτάσουν στο αποτέλεσμα πως αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του Τάσου.

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δολοφόνος είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

Ο νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.

Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος μαθητής νεκρός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης ομολόγησε εν τέλει το έγκλημα, ενώ και οι αρμόδιοι ερευνητές της αστυνομίας είπαν ότι ταυτοποιήθηκε πως το έγκλημα το τέλεσε ο 16χρονος φίλος του θύματος.

Αν και δεν έδωσαν περισσότερα στοιχεία, φαίνεται ότι τόσο το πεταμένο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος όσο και το ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του άτυχου 14χρονου, ήταν τα στοιχεία που «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον δράστη, καθώς ο τρόπος του φονικού χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή ως «ερασιτεχνικός».

«Με κορόιδευε, εμένα και την οικογένειά μου! Γι” αυτό τον σκότωσα»

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες σύμφωνα με τον δράστη τα τελευταία δύο χρόνια δεχόταν bullying από το θύμα και περιέγραψε πώς έφυγαν μαζί από το σημείο που διασκέδαζαν για να πάνε στα σπίτια τους με το θύμα –σύμφωνα πάντα με την ομολογία– να του μιλά με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Σύμφωνα με την περιγραφή του, μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι του ζήτησε από τον 14χρονο να μην φύγει και να τον περιμένει. Ο 16χρονος πήγε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε ένα μαχαίρι και, όταν επέστρεψε, χτύπησε αρχικά τον 14χρονο στην πίσω πλευρά του λαιμού του και λίγα λεπτά αργότερα του κατάφερε και το δεύτερο χτύπημα.














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails