Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χάος τώρα στη Θεσσαλονίκη λόγω... συγκεντρώσεων! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη - ΦΩΤΟ

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μέλη του Ιερού Λόχου, που αντιδρούν στη δημιουργία του μουσείου Κεμάλ Ατατούρκ, στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ, υπό τον κλοιό δυνάμεων των ΜΑΤ.


Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι κάνουν αντισυγκέντρωση, επίσης με ισχυρότατη αστυνομική παρουσία.


ΦΩΤΟ από το press724



Αυτή την ώρα, έχει κλείσει η οδός Εγνατία και τα αυτοκίνητα οι τροχονόμοι τα προωθούν στην οδό Λαγκαδά, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε ολόκληρη την πόλη, όπου βρίσκονται σε πολλά σημεία αστυνομικές δυνάμεις, για να μην συναντηθούν οι δύο αντιδιαδηλώσεις, με το φόβο επεισοδίων.






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails