Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Δηλαδή μετά τον ανασχηματισμό θα φάμε με χρυσά κουτάλια;

Στο Μαξίμου από τη μία πανηγυρίζουν για…
το τσουνάμι μέτρων που έρχεται και από την άλλη εξετάζουν την επόμενη ημέρα για το κυβερνητικό σχήμα, το οποίο θα έχει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα.
Πρόσφατη δήλωση της Γεροβασίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού. Mάλιστα υποστήριξε πως το υπουργικό συμβούλιο μπορεί να διερευνηθεί και με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν μπορώ να αποκλείσω σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό το κυβερνητικό σχήμα να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε στον Alpha και συμπλήρωσε: «Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές».
Πρόσωπο-κλειδί στον ανασχηματισμό είναι ο Τσακαλώτος. Από την απόφαση τόσο του Τσίπρα να τον διατηρήσει στη θέση του όσο και του ίδιου του Τσακαλώτου (έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση) θα εξαρτηθεί η στελέχωση του νέου οικονομικού επιτελείου.
Με την ατάκα της κυβερνητικής εκπροσώπου για ένα κυβερνητικό σχήμα με ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να ακούγονται φήμες για πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Πιθανοί υποψήφιοι για μία θέση στο ΥΠΟΙΚ είναι ο σημιτικός Νίκος Χριστοδουλάκης. Για μία θέση έχει ακουστεί και η Λούκα Κατσέλη, η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παντελής Οικονόμου, Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συμπαρατάσσεται ανοικτά πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Φήμες θέλουν να συμμετέχουν και πρωτοκλασάτοι της νουδουλας όπως ο Στυλιανιδης και ο Μεϊμαρακης για να δέσει το γλυκό.


Έξαλλου και τώρα έχουμε κυβέρνηση Σύριζα –Πασοκ- Νέας δημοκρατίας κ.λ.π .Άλλο εάν αλλάχτηκαν οι ετικέτες. Είπαμε το φαγοπότι πρέπει να είναι υπερκομματικό.
Ο μόνος χαμένος θα είναι ο Κούλης που ελπίζει σε πρωθυπουργία. Εάν μαζέψει ο τσιπρίσκος όλο το παλιό πασοκ, τα φασιστικά στοιχεία μέσω Καμμένου, καθώς και τους διαφωνούντες δεξιουληδες της νουδούλας άντε να τον βγάλεις. Θα κυβερνα για τα επομενα εικοσι χρόνια.
Γέρο Μητσοτάκης δεν υπάρχει πλέον για να κάνει τις πολιτικές μαϊμουδιές και ανίερες συμμαχίες . Ο Κούλης είναι μια μπουκιά για την αριστερίστικη πολιτική διαπλοκή.


Εάν ελπίζει σε κανένα τηλέφωνο του μπαμπά πάει και αυτό, διότι οσονούπω ψοφά .Είναι στα τελευταία του.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails