Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΦΙΤΖΙ «ΧΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ! «Φονικός» κυκλώνας «κατάπιε» όλη τη νησιωτική χώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας απίστευτα δυνατός κυκλώνας έπληξε πριν
από μερικές μέρες τα νησιά Φίτζι και γενικότερα τον Ειρινικό Ωκεανό.

Ο κυκλώνας με την ονομασία «Winston» χτύπησε τα Φίτζι σε αρκετά σημεία και ξερίζωσε τα πάντα στο πέρασμα του. Από δέντρα μέχρι σπίτια και αυτοκίνητα, καθώς κινούνταν με πάνω από 325 χιλιόμετρα την ώρα ενώ τα κύματα στις θαλάσσιες περιοχές ξεπερνούσαν σε ύψος τα 12 μέτρα!

Εξαιτίας του κυκλώνα τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους ενώ πάρα πολλές περιοχές στην χώρα έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αφού ο «φονικός» άνεμος κατέστρεψε και τις γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Κυβέρνηση έθεσε την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ υπολογίζεται ότι πάνω από 1.000 άνθρωποι έχουν μείνει στον δρόμο ύστερα από τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν τα σπίτια τους, ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν στα 35 κέντρα εκκένωσης σε ολόκληρο το νησί της Vanua Levu.




















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails