Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!

Πραγματικά όλες οι προβλέψεις για το επόμενο 20ημερο, βρίσκονται σε τεντωμένο
σκοινί, μιας και αρκετά προγνωστικά στοιχεία θέλουν να δώσουν στη χώρα μας βαρυχειμωνιά για το χρονικό διάστημα 10-25 Δεκεμβρίου, κυρίως με παγωνιά και κάποιες χιονοπτώσεις αλλά και βροχές.

Υπάρχουν όμως και προγνωστικά στοιχεία, που θέλουν μόνο πτώση της θερμοκρασίας χωρίς καιρικά φαινόμενα και έτσι δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει από τώρα ως και τις γιορτές στον καιρό της Ελλάδας.

Σίγουρα πάντως, η πιθανή διάσπαση του αντικυκλώνα-εμποδιστή κακοκαιριών, θα φέρει στη χώρα μας ραγδαία επιδείνωση του καιρού και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ η μη διάσπαση του ίσως φέρει μόνο κρύο αλλά καθόλου καιρικά φαινόμενα.

Όλα λοιπόν βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, για την πρόγνωση του καιρού ως και τις 20 Δεκεμβρίου αλλά και ως και τα Χριστούγεννα. Σίγουρα η πορεία του καιρού τον τελευταίο μήνα, δείχνει πως ο Χειμώνας φέτος θα είναι ελαφρύς χωρίς κρύα και χιόνια, κάτι που μπορεί όμως να αναποδογυρίσει σε πιθανή αλλαγή της διάταξης των καιρικών συστημάτων στο βόρειο ημισφαίριο, εξαιτίας της δράσης του Ελ Νίνιο στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό.












Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails