Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος προτείνει να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας, με αντάλλαγμα την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Πάταγο έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η πρόταση του Ισλαμικού Κράτους
(ISIS)
να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας, με αντάλλαγμα την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




Σε ανακοίνωσή του, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως μπορεί να πληρώσει αύριο κιόλας το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, αφού τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα τρισεκατομμύρια που έχει το Ισλαμικό Κράτος από δωρεές φιλάνθρωπων τζιχαντιστών και από χώρες της Δύσης.

Παράλληλα, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως εγγυάται την πρώτη κατοικία όλων των Ελλήνων και προσφέρεται να χτίσει σε κάθε Έλληνα ένα εξοχικό, ενώ τονίζει την εμβληματική φράση του Αλέξη Τσίπρα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», και υποστηρίζει πως έχει πια αντικατασταθεί από το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη».

Το Ισλαμικό Κράτος υπόσχεται την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση μισθών και συντάξεων, και την υλοποίηση όλου του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο αναφέρει πως εξαπάτησε και πούλησε τους Έλληνες πολίτες.




Σε αντάλλαγμα για την εξόφληση του δημοσίου χρέους της Ελλάδας, το Ισλαμικό Κράτος ζητάει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Ισλαμικό Κράτος είναι το κράτος με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο, ενώ κάθε μέρα φεύγουν και μερικά κεφάλια, οπότε αυξάνεται διαρκώς το κατά κεφαλήν εισόδημα.

Η Άνγκελα Μέρκελ εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση του Ισλαμικού κράτους για ένταξή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζητάει να μπει το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να βγει η Ελλάδα.












Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails