Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Τα σενάρια και η σύνδεση με την εξαφάνιση του Τάκη Βαζακόπουλου (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε στη Σαντορίνη,όπου κρύβεται το ένοχο μυστικό του
θανάτου του 21χρονου Τάκη Βαζακόπουλο, που χάθηκε στις 7 Αυγούστου 2014.

Δεκατέσσερις μήνες η οικογένειά του περιμένει να μάθει ένα νέο το οποίο θα απαλύνει λίγο τα βάσανά της. Μια απάντηση για το τι έγινε το παιδί τους, ποιος και γιατί τον σκότωσε αλλά και πού έχει κρύψει τη σορό του.
Το Σάββατο όλοι «πάγωσαν» στο νησί. Η αποκάλυψη ότι βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στη θέση Σκάρος, έξω από το Ημεροβίγλι, οδήγησε τη σκέψη όλων σε ένα όνομα: στον Τάκη.
Αρχές, φίλοι, συγγενείς, όλοι πίστεψαν ότι θα δοθεί ένα τέλος στο μυστήριο και πως, επιτέλους, θα οδηγηθούν στον δολοφόνο του παιδιού,του οποίου ο χαμός έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει.
Το μακάβριο εύρημα στην καλντέρα εντόπισε ένας τουρίστας από τη Γαλλία,ενώ έκανε πεζοπορία, και το φωτογράφησε. Επειδή στο σημείο αυτό δεν επιτρέπεται η πρόσβαση και υπάρχει απαγορευτική κορδέλα, λόγω κατολισθήσεων, ο τουρίστας φοβήθηκε μην μπλέξει, επειδή παραβίασε το άβατο,οπότε δεν κατήγγειλε αμέσως στις Αρχές πως βρήκε οστά. Έφυγε για τη χώρα του και έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα με τις φωτογραφίες του σκελετού σε ντόπιο,τον οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών του.
Ο Σαντορινιός σάστισε.Έσπευσε στον τόπο που του υπέδειξε ο Γάλλος και,ύστερα από πεζοπορία στο δύσβατο σημείο, είδε τον σκελετό. Παρατηρώντας τον, κατάλαβε ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά από το κρανίο και τα δόντια. Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν ο Τάκης. Ενημέρωσε τις Αρχές του νησιού και τους μίλησε για την υποψία του,ότι μπορεί τα οστά αυτά να ανήκουν στον δολοφονημένο Τάκη Βαζακόπουλο.


Αμέσως οι Αρχές πήγαν στο σημείο και μαζί τους γιατρός, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα, αλλά ανέφερε ότι μάλλον ο σκελετός ανήκει σε άτομο το οποίο είχε πεθάνει πολύ πριν να χαθεί ο Τάκης. Ωστόσο, η Ασφάλεια Σαντορίνης έστειλε το μακάβριο εύρημα σε ανθρωπολόγο στην Αθήνα, για να αποφανθεί για τον χρόνο και τα αίτια θανάτου.Τώρα όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. Οι αξιωματικοί του νησιού καλούνται να λύσουν τον γρίφο των οστών, καθώς, ανάλογα με τα αποτελέσματα, αν ο σκελετός πράγματι δεν ανήκει στον αγνοούμενο νέο, τότε θα πρέπει να εξετάσουν αν έχει γίνει κι άλλο έγκλημα στο νησί ή αν εξαφανίστηκε κάποιος τα τελευταία χρόνια και ακόμα αγνοείται.



Υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Οι απαντήσεις για την εξαφάνιση του 21χρονου Τάκη,του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου 2014, όταν ένας φίλος του τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι, όπου έμενε, ακόμη δεν έχουν δοθεί. Ο ιδιοκτήτης της μηχανής, που βοηθούσε και στις έρευνες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ομολόγησε πως τσακώθηκε με τον Τάκη και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Μάλιστα, υπέδειξε στις Αρχές διάφορα σημεία όπου θα έβρισκαν το πτώμα το οποίο εξαφάνισε, με επικρατέστερο τη χωματερή του νησιού.


Πάντως,το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, που σε πολλές εκπομπές της ασχολήθηκε με την υπόθεση,είχαν αποκαλύψει σχεδόν 6 μήνες μετά την εξαφάνιση του Τάκη μια μαρτυρία από ένα άτομο,το οποίο ισχυρίστηκε ότι τη νύχτα της 7ης Αυγούστου 2014, οπότε χάθηκε, ο νεαρός μουσικός βρισκόταν στο σπίτι ενός αλλοδαπού φίλου του για πολλές ώρες και αργά το βράδυ ακούστηκαν μέσα από το σπίτι φωνές, σαν κάποιοι να καβγάδιζαν έντονα. Κάποια στιγμή, ο Τάκης βγήκε στον δρόμο και άρχισε να τρέχει.Μετά άκουσε τις φωνές του. Ο μάρτυρας κατάλαβε ότι τον είχαν πιάσει και τον χτυπούσαν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μαρτυρία, ακούστηκε το μαρσάρισμα ενός αυτοκινήτου. Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, το επόμενο πρωί, γύρω στις 7, ο φίλος του Τάκη κατέβαινε από το κεντρικό δρόμο του Εμπορείου με το αμάξι του και έδειχνε να ακολουθεί μια νεκροφόρα.






















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails