Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ !!

Επιδείνωση του καιρού ακόμα και με χιονοπτώσεις σε τμήματα της
βορειοδυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες και βροχές στο Ιόνιο πέλαγος και σε περιοχές της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και της δυτικής Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα ενώ θα ενισχυθούν οι βοριάδες.

Τη Κυριακή αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τη Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε τμήματα του βόρειου Αιγαίου και της Μακεδονίας. Θα χιονίσει πυκνά στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας στις κορυφές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν πάνω από τα 1300-1400 μέτρα υψόμετρο σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails