Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Έδεσε, φίμωσε και βίασε τον 12χρονο ανιψιό του - Σάλος στον Τύρναβο!

Στα χέρια της αστυνομίας ο 18χρονος
- Το παιδί μίλησε στους γονείς του, για τα όσα έζησε μέσα σε μία αποθήκη...


Ένας 18χρονος συνελήφθη στον Τύρναβο, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του 12χρονου ανιψιού του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην οικογένειά του ο ανήλικος. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος παρέσυρε το παιδί σε εγκαταλειμμένη αποθήκη, του έδεσε τα χέρια με μονωτική ταινία, του φίμωσε το στόμα και εν συνεχεία ασέλγησε σε βάρος του.

Ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς του και εκείνοι στην αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία...














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails