Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΤΑΖΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αρχή του ντιμπέιτ και κατά την πρώτη θεματική ενότητα που
αφορούσε στην εσωτερική πολιτική, ο Αλέξης Τσιπρας έριξε όλο το βάρος στο μέτωπο της διαπλοκής αν και απέφυγε να επιτεθεί προσωπικά στον κ. Μεϊμαράκη και δεν χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «διαπλεκομενο» για τον αρχηγό της ΝΔ.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το δικαίωμα που είχε να σχολιάσει τη σχετική απάντηση του προέδρου της ΝΔ , προς τον οποίο απηύθυνε ερωτήσεις αναφορικά με εο αν είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τη διαπλοκή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τιμά τον κ. Μεϊμαράκη ως πολίτικο, άλλα εκπροσωπεί, όπως είπε, ένα κόμμα που κυβέρνησε επί δεκαετίες και φόρτωσε τη χώρα με χρέη, βάρη και ανεργία.

Στην παρέμβαση του επιτέθηκε στη ΝΔ ρωτώντας ποια κόμματα έπαιρναν το 3% από τα «μαύρα» ταμεία της Siemens, ενώ αναρωτήθηκε πότε έφυγε ο Χριστοφοράκος. Στη συνέχεια έφερε στην κουβέντα τη λίστα Λαγκάρντ επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο σύμβουλος της ηγεσίας της ΝΔ κ. Παπασταύρου συμπεριλαμβάνονταν σε αυτή.

Έντονη ήταν, όμως, η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος αφού παρατήρησε ότι ο κ. Τσίπρας από τη στιγμή που υπέγραψε το Μνημόνιο έχει «υποστεί αλλοίωση χαρακτήρος» και θύμισε τον χαρακτηρισμό «αρχιδιαπλεκόμενος» που του απέδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο «φτηνιάρικα κόλπα» στα οποία καταφεύγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «επειδή βλέπει ότι χάνει τις εκλογές».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση εισέπραξε 35 εκατ. από τη λίστα Λαγκάρντ, εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε την παραμικρή είσπραξη επειδή μόνο μέλημα είχε την εμπλοκή του κ. Παπασταύρου επειδή είναι συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας. Αναφερόμενος επίσης στον κ. Φαλτσιανί, τον χαρακτήρισε «έμμισθο συνεργάτη» των Podemos, του ισπανικού κόμματος που είναι συγγενές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails