Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η ΖΩΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ! Ποιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του Λαφαζάνη θα την ακολουθήσουν – Μαζί της και ο Γκλέτσος

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να παρατάσσει το στρατό της απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.


Μέσα στα επόμενα 24ωρα, η Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος κάτι που αναμένεται να περιορίσει ακόμα περισσότερα τη δυναμική της Κουμουνδούρου.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο πολιτικό φορέα, θα συμμετέχουν πιθανότατα η Νάντια Βαλαβάνη και ο Κώστας Ζαχαριάς.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες Ραχήλ Μακρή, Αγλαΐα Κυρίτση, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Γιάννης Σταθάς και Κώστας Μπούκας ετοιμάζονται να κατέβουν στις εκλογές ενισχύοντας το κόμμα της Ζωής, αφού προηγουμένως κάνουν μια «στάση» για λίγο στο κόμμα Λαφαζάνη.

















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails