Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΟΣ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΣΡΟΪΤΕΡ! Γιατί δεν έκανε αυτός τη συνέντευξη Τσίπρα στον ALPHA

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι η πρώτη συνέντευξη
του Αλέξη Τσίπρα χθες στον ALPHA, δεν δόθηκε ως είθισται στον κεντρικό άνκορμαν του καναλιού, στην προκείμενη περίπτωση τον Αντώνη Σρόιτερ.


Το παρασκήνιο λέει ότι η πρωτοβουλία της «εξαφάνισης» Σρόιτερ ανήκει στην επιτελική επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου. Για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν «συμβούλεψαν» τον κανάλι της Κάτζας να μην επιμείνει στο Σρόιτερ. Όπως και έγινε. Η συμβιβαστική πρόταση βρέθηκε στο πρόσωπο της γνωστής δημοσιογράφου Σοφίας Παπαϊωάννου η οποία τελικά, όπως είδαμε, κάθισε απέναντι στον πρωθυπουργό. Ανάλογες πρακτικές έχουν ακολουθηθεί από άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν, όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό από την κυβέρνηση Τσίπρα που δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα.
















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails