Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ … Έκτακτο: Τούρκικος σχηματισμός τεσσάρων F-16 πάνω απο τα νησιά μας …

Συναγερμός στο ΑΤΑ!
Κόκκινος συναγερμός στο ΑΤΑ απο την εισβολή τεσσάρων Τούρκικων Μαχητικών που μπήκαν στο Ελληνικό FIR μόνο και μόνο για να προκαλέσουν !

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, σχηματισμός 4 αεροσκαφών F-16 της Τουρκικής ΠΑ εισήλθε στις 14:41 στο FIR Αθηνών βόρεια Ν.Χίου και εξήλθε στις 15:09 νότια Ν. Σάμου. Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν ν.Ανθρωποφάγοι στις 15:06 στα 3200 πόδια.

Το ΑΤΑ είχει στην περιοχή Οπλισμένα μαχητικά που περίμεναν την σημερινή εισβολή των Τούρκικων Μαχητικών και τους πήραν στο κυνήγι …Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι η Υπερπτήση των Τούρκικων μαχητικών έγινε κατά την διάρκεια της αποχώρησης τους απο την Περιοχή !

Το ΑΤΑ πάντως έδωσε και συναγερμό και στα υπόλοιπα πολεμικά Αεροδρόμια του Αρχιπελάγους για παν ενδεχόμενο !

Αν και είμαστε στον καιρό των ΜΟΕ οι Τούρκοι προκαλούν ανοιχτά και όλα παίζονται στο Αιγαίο…















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails