Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ιδου ο δρόμος νίκης για την Ελλάδα

ΜΗ... ΜΑΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Για την ελληνική κυβέρνηση τα πράγματα σιγά-σιγά γίνονται τόσο απλά, ώστε αποκλείεται να μην τα έχει σκεφτεί και δρομολογήσει ως εξής:

Το ΠΑΣΟΚ βρήκε «λύση» το 2010 μέσω του Καστελλόριζου και του Μνημονίου. Η λύση ικανοποίησε απόλυτα του δανειστές και οι δηλώσεις τους ήταν συνεχώς από το 2010 ότι «η Ελλάδα μπαίνει στο δρόμο της λύσης των προβλημάτων» κλπ κλπ.

Αποτέλεσμα: Οι δανειστές λένε σήμερα ότι έλεγαν ψέμματα για λύση διότι οι τότε κυβερνώντες τους κορόιδευαν και δεν έκαναν πραγματικές τομές ,ιδιαίτερα με την Ολιγαρχία και την φοροδιαφυγή, φοροαποφυγή των «ισχυρών».

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι οριακά στη Βουλή χωρίς καμία προοπτική αποκατάστασης στα μάτια του κόσμου. Η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε στα μνημόνια από το 40% και τώρα μετά βίας είναι στο 18%…

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ορισμένο πρόγραμμα και κυρίως το πρόγραμμα «πρώτη φορά Αριστερά».

Άρα οι «συνεχώς Δεξιά» ,όπως Μέρκελ-Σόϊμπλε θα παλέψουν ως το ΤΕΛΟΣ για πολιτικούς λόγους να τσακίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα κόλπα και κυρίως με την επιβολή μιας νέας συμφωνίας, η οποία θα εξουθενώνει το λαό άμεσα ,αλλά και μακροπρόθεσμα,ώστε να πάψει επιλογές του τύπου «πρώτη φορά Αριστερά».

Άρα κάθε υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιου είδους συμφωνία που προτείνει ο Σόϊμπλε θα είναι ενταφιασμός και του ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ελπίδας μέσα απο αγώνα και ταλαιπωρία να διασωθεί η χώρα και να ξανασταθεί στα πόδια της ,έστω μετά απο καιρό.

Επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε απλή επιλογή:

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ καμία τέτοια συμφωνία , πάει σε εκλογές η δημοψήφισμα και επιμένει. Στη Βενεζουέλα ΔΕΝ έχασε ο Τσάβες και κέρδισε πολλά ο λαός της, παρότι δεν υπάρχει σύγκριση.
Εν τέλει είναι προτιμότερο ο ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει την κυβέρνηση και να κάνει αντιπολίτευση. Θα έχει το λαό μαζί του και ας υπογράψουν συμφωνία με τους άλλους οι «δανειστές» για να έχουν λύση «συνεχώς Δεξιά» για να δούμε πως θα την εφαρμόσουν στην πράξη.

Θα στείλουν στα ταμεία την Ολιγαρχία οι ..συνεταίροι τους στην πολιτικοί;

Η μήπως θα γυρίσει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας «δικαιωμένοι» να συνεχίσουν το έργο τους ;

Κοντολογής: Τι νομίζετε πως θα συμβεί αν σε 10 ημέρες ο κ. Τσίπρας με διάγγελμα του ξεμπροστιάσει τους δανειστές και τους Αμερικάνους και πει παραιτείται ,διότι οι φίλοι θέλουν απλά το οικόπεδο-φιλέτο ΧΩΡΙΣ το λαό της ,τον οποίο μπορούν να αντικαταστήσουν με Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς;

Τι θα συμβεί αν πει στους «δανειστές » ξανακαλέστε Σαμαρά-Βενιζέλο και φτιάξτε τα ξανά ,όπως τα θέλετε;

Θα εφαρμοσθεί πρόγραμμα δανειστών για πολύ η θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 60% με εντολή «να πεθάνουμε όρθιοι και γρήγορα και όχι να πεθαίνουμε για πολύ καιρό στα τέσσερα;
Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Διότι αν ακολουθήσει αυτό το δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ θα δούμε για πόσο καιρό θα είναι αφεντικό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ο Σόϊμπλε…

Συμπέρασμα μας: Μη μασάτε από τα δήθεν αδιέξοδα που σερβίρουν για να μην μασήσουμε συμβιβασμό που θα παραδώσει τα παιδιά μας στα «γκέτο» που ονειρεύεται η Γερμανία…














Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails