Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΕΡΙΖΕΙ ΛΟΡΔΑ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΗ ….ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ – ΣΗΜΙΤΗ- ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ…. ΛΟΝΤΡΑ!!!!‏

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τις οποίες και σας τις αναμεταδίδουμε χωρίς επιφύλαξη, ώστε να μη πάτε αδιάβαστοι στο νέο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, ο Λονδρέζικος καφενές, στον οποίο πίνει καπουτσίνο και παίζει τάβλι ή πρέφα ο μπαχλέμπης Σημίτης σοσιαλ-ληστρικά, είναι το ακριβοθώρητο «Carmina & Lancelot»

Στα αξιοσημείωτα σύμφωνα με τον χάρτη και τον λονδρέζικο τουριστικό οδηγό, το καφενείο «Carmina & Lancelot» απέχει μισό τσιγάρο δρόμο με τα πόδια, από 3 μασονικές στοές!!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ…. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
Κάποιοι μασόνοι, ίσως προτιμούν να πίνουν τον καπουτσίνο, εντός της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου (αν υπάρχει η σχετική ευκολία και όχι εδώ….

ΕΔΩ, ΠΑΝΤΩΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ Η ΠΗΓΗ, ΗΠΙΕ ΚΑΪΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ -
Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ
http://restaurant-property.co.uk/…/carmina-lancelot-88-wig…/
[ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ]































Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails