Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται και
σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου, σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης.

Να τονίσουμε πως οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν μεταξύ 12:00 και 18:00 σήμερα το μεσημέρι, σε περιοχές της Θράκης 35-36oC, της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας 35-38oC, της δυτικής και κεντρικής Θεσσαλίας 37-40oC, της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας 35-37oC, της ανατολικής Πελοποννήσου 37-40oC και τέλος των νοτίων τμημάτων της Κρήτης 35-37oC.

Να αποφύγετε κατά τις παραπάνω ώρες και τις ανωτέρω περιοχές, τις άσκοπες μετακινήσεις και να είστε απαραιτήτως εφοδιασμένοι με καπέλο, αντηλιακό, κρύο νερό, γυαλιά ηλίου και ρούχα καλοκαιρινά. Να μην μένετε για πάνω από 5 λεπτά σε μέρος χωρίς σκιά όπου χτυπάει ο ήλιος, καθώς σε τέτοια μέρη οι θερμοκρασίες ίσως να είναι και 5-10 βαθμούς Κελσίου υψηλότερες.















Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails