Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Γιαννακόπουλος: "Σπανούλη, στον τάφο η γυναίκα σου και το παιδί σου"

Το ηχητικό ντοκουμέντο της ντροπής!
Δείτε και ακούστε μέρος των όσων φώναζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Χυδαία και υβριστικά σχόλια εναντίον του Σπανούλη και σοκαριστικές κατάρες για την οικογένεια του.

Δείτε το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο της ντροπής, όπως το παρουσιάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Δείτε και ακούστε μέρος των όσων φώναζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έξω από τα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, κατά την διάρκεια της διακοπής της αναμέτρησης, όντας εκτός ελέγχου. Υβριστικά λόγια και χυδαίες εκφράσεις εναντίον του Βασίλη Σπανούλη, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια με αναφορά στη μητέρα, στη γυναίκα, αλλά και στα παιδιά του αρχηγού των Πειραιωτών. Η κατάρα του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, η οποία αναφέρει "στον τάφο η γυναίκα σου, αλλά και το παιδί σου", την στιγμή που η σύζυγος του διεθνή Έλληνα γκαρντ κυοφορεί το τέταρτο παιδί της οικογένειας του, προκαλεί ανατριχίλα και σοκ!


Δείτε το βίντεο της ντροπής:




























Πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το ZooMBloG. Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το δικό σας σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.
Ευχαριστούμε Πολύ!!!

Related Posts with Thumbnails